Gerard Deulofeu postaje "izdajnik"

Napušta Barcelonu i odlazi u Italiju

Gerard Deulofeu postaje "izdajnik"

Midhat Šljivak

Gerard Deulofeu stigao je proteklog ljeta iz Milana u Barcelonu.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je najavljivao velike stvari i jedva je čekao da obuče dres voljenog kluba.

Međutim, Deulofeu bi već u januaru mogao napustiti Nou Camp. Rukovodstvo Barcelone ga je odlučilo prodati, a stigla je ponuda ekipe Intera.

Katalonci će je vjerovatno i prihvatiti. S obzirom na to da se očekuju pojačanja u ovom timu, 23-godišnji ofanzivac više neće imati mjesta i njegova ionako skromna minutaža će se dodatno smanjiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ako obuće dres Intera, Deulofeu će izdati ekipu Milana čiji je dres nosio od januara do juna. Sigurno je da će mu prirediti paklen doček u međusobnom duelu i smatraće se izdajnikom Rossonera.

Gerard Deulofeu je ove sezone nastupio u 16 utakmica u svim takmičenjima. Postigao je dva gola uz tri asistencije.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi