Ko će kome nego Realovci sudiji?! Čim ih je vidio Pique je uzeo mobitel i dodao im "sol na ranu"

Defanzivac Barcelone odmah reagovao

Ko će kome nego Realovci sudiji?! Čim ih je vidio Pique je uzeo mobitel i dodao im "sol na ranu"

A. Čaušević

Real Madrid je blizu gubitka titule prvaka Španije nakon što je remiziriao sa Sevillom i tako nije iskoristio remi Barcelone i Atletica.

Odličan i uzbudljiv meč na stadionu Alfredo Di Stefano su igrali Real i Sevilla. Na kraju je završeno 2:2, a domaći su izbjegli poraz preko Hazarda duboko u sudijskoj nadoknadi.

Gosti iz Andaluzije su imali prednost golom Rakitića iz penala. Kazneni udarac je dosuđen nakon konsultacija s VAR sobom. Poslije utakmice u Realu su bili bijesni zbog toga.

Poslije posljednjeg zvižduka Zinedine Zidane i Toni Kroos su opkolili glavnog sudiju Martineza Munueru te su tražili određena objašnjenja.

Kada je vidio snimak šta se desilo odmah je reagovao i Gerard Pique. Igrač Barcelone je poznat po tome da kritikuje suđenje koje je prema njegovom mišljenju uglavnom u korist Reala.

Oglasi

"Pričajte da ljudi razumiju", poručio je Pique aludiravši na sličnu scenu koja mu se već dogodila u Valdebebasu kada se žalio na suđenje Gila Manzana u posljednjem El Clasicu.

Prije toga Pique se sukobio i sa Lukom Modrićem koji je bio taj koji bacio otrovnu strijelicu prema iskusnom defanzivcu.

"Čekaš da počneš plakati, eh...", rekao je Modrić.

"Ali čovječe, četiri minute...", bio je odgovor Pique.

"Koliko bi to ti?", glasio je Modrićev odgovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tri kola prije kraja Atletico je najbliži tituli sa 77 bodova, Real Madrid i Barcelona imaju po dva boda manje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

m1987
Da se ovo desilo Barci Causevic bi opleo po sudijiama :(
8 0
Salihović23
Obični šoumen, nikakav štoper kako se vratio Barsa samo golove prima, glumi nekog pametnicu a forma mu očajna.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi