Gerrarda pitali za bh. nogometaše, odgovor kratak i jasan

Prokomentarisao glasine

Gerrarda pitali za bh. nogometaše, odgovor kratak i jasan

Škotski div Glasgow Rangers, kojeg odnedavno vodi Steven Gerrard, prilično je aktivan u ljetnom prijelaznom roku. Na Ibrox su samo iz HNL-a stigli Nikola Katić (Slaven Belupo) i Borna Barišić (Osijek), ali na tome se legendarni nogometaš Liverpoola nema namjeru zaustaviti kada su u pitanju pojačanja.

Sa ovim velikanom se posljednjih dana dovodi u vezu još nekoliko nogometaša, među kojima su i naši reprezentativci Toni Šunjić, Elvir Koljić i Armin Hodžić, ali na kraju se ispostavilo kako se radi o krajnje neutemeljenim glasinama.

Škotski novinari su za naš trio upitali Gerrrarda na konferenciji za medije pred meč 3. pretkola kojeg igraju protiv Maribora, a odgovor trenera Glasgowa je bio prilično jasan.

"U ovom trenutku nismo zainteresovani ni za jednog bh. nogometaša", kazao je Gerrard.

Rangers će, podsjećanja radi, protiv Maribora igrati večeras od 20:45 sati.

Top Komentari

volfrapsodija
Jeste, još je naglasio bosanskohercegovačkog igrača. Mogu misliti.
15 2
mlacenica1
Dobro je dok nas spominju, pa makar i negativno
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi