15

Komentari (15)

bk123
Izbornik Luxemburga je pokazao kako se pravi red u reprezentaciji...nemoze nitko biti veći od reprezentacije zato u posljednje vrijeme i imaju veliki napredak jer se zna red i hijerahija...čuj nije dolazio na treninge...naravno da će ga izbaciti, ovaj se ponaša ko da je u našoj reprezentaciji
Ajax11
Mozda izvucemo bod
komentator1
Sve dok su u reprezentaciji dzeko i sehic ona ce nazadovati. Ako ta2 gowneta ostanu jos koju godinu bicemo kao lihtenstajn. Bez njih imamo sanse za veliki napredak
komentator1
Sansa za nase miševe da im otkinu bod
Trapatoni
Nije vas blam da napisete ovaj tekst? Pa ne igramo protiv Belgije pa nema 2 bitna igraca pa aman za aman eto nada neka... Haloo igramo ptotiv Luxembourga!
zajid08
Joj majko mila ovih nasih medija, usrali se od Luxemburga. Ok, nisu odavno vise kanta za nabijanje, ali ako smo spali na to da nemozemo dobiti ovakve reprezentacije rutinski, onda nemojte vise pisati da imamo ikakve sanse otici na evropsko ili u baraz sa svjetsko.
gh0ast
To je to kad je plaćena reprezentacija
Drakula
Idemo luxemburg bracoooo
Koba84
Vec smo nasli alibi. Izjavio je da smo umorniji od Luxemburga
plemic
evo prilike da se dobije utakmica desetljeća, a ako se ne uspije ostaje lihtenštajn da se popravi dojam.
user1604155860
Kakav li cemo sada traziti alibi ako nedaj boze ne pobijedimo slabasni Luksenburg.
bavarac88
Nauci da pišeš prvo balo jedan pa onda komentariši
user1604155860
E.Car
Pa nisu oni vise tako slabi, a da moramo pobijediti, moramo!
user1604155860
Ne kazem da moramo ali nasi iz saveza i strucnog staba unaprijed traze opravdanje prije svake utakmice.Danas svako igra fudbal pa i Luksenburg.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.