Gervinho se jedva spasio: Sve diraj, ali traku na glavi ni slučajno

Krije da je ćelav

Gervinho se jedva spasio: Sve diraj, ali traku na glavi ni slučajno

Endin Čaušević

Fudbaleri Parme poraženi su jučer na svom terenu od Juventusa (1:2) u meču trećeg kola italijanske Serije A.

Stara dama je teže od očekivanog uspjela da dođe do nova tri boda, a ovaj put strijelci su bili Mario Mandžukić i Blaise Matuidi, dok se na debitantski gol Cristiana Ronalda još uvijek čeka.

S druge strane, gol za Parmu postigao je Gervinho koji je u finišu prelaznog roka pojačao klub. Prilikom slavlja gola jedan od rezervnih igrača dirnuo je Gervinha tamo gdje ne smije, a to je traka koja se nalazi na njegovoj glavi.

Poznato je da je nekadašnji igrač Rome počeo nositi traku zbog toga što je oćelavio na gornjem dijelu glave i traka služi da to sakrije. Gervinho je ekspresno sklonuo ruku saigrača kada je vidio šta bi se moglo desiti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

MINOBACAČ
ISTI KAO HARE ĐINOVIĆ, KRIJU ČELAVICU.HAHHAHAHAH
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi