Gest vrijedan pažnje odlazećeg predsjednika NK Čelik
Gafurović je prije 10-tak dana zajedno sa svojim saradnicima podnio neopozivu ostavku, te će raditi posao u tehničkom mandatu do imenovanja novih ljudi koji će voditi klub

Kupio ulaznice i skrenuo pažnju ostalima

Gest vrijedan pažnje odlazećeg predsjednika NK Čelik

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika u subotu bi trebali da odigraju svoj prvi meč u okviru Kantonalne lige ZDK. Iako je ranijim žrijebom odlučeno da crno-crveni igraju protiv Novog Šehera na Bilinom polju, ipak možda to i neće biti moguće.

FK Patriot nekoliko dana prije početka sezone odustao je od takmičenja u ovom rangu, tako da će sutra biti ponovni žrijeb ekipa, tako da još nije poznato s kim će Zeničani igrati.

Bez obzira na to klub s Bilinog polja zajedno s UG "Robijaši 1988" Zenica pokrenuo je nekoliko aktivnosti, kako bi pomogli Čeliku. Iz kluba su pustili u prodaju ulaznice za utakmicu, kako u prodaji na stadionu, tako i online za sve one navijače Čelika u inostranstvu. S druge strane navijači su pustili u prodaju nove majice, a cijeli iznos od prodaje bit će uplaćen, odnosno predat klubu za dalje poslovanje.

Lijep gest i poruka za ostale simpatizere i navijače Čelika danas je stigla i od odlazećeg predsjednika Armina Gafurovića, koji je kupio 100 karata i tako pokazao svoju ljubav prema klubu, ali i odaslao poruku drugima koji se busaju u prsa da vole klub, ali rijetko urade šta pozitivno za njega.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Zeničani se nalaze u teškoj situaciji i svaka pomoć im je zlata vrijedna. U četvrtak je zakazana tematska sjednica Gradskog vijeća Zenica, sa samo jednom tačkom na dnevnom redu, a to je situacija u klubu NK Čelik. Svi oni kojima je crno-crvena boja u srcu nadaju se da će nakon četvrtka konačno stvari krenuti na bolje po njihov klub.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brotherze
Sad ce i Fudo nasim parama da kupi 200 ulaznica haha
6 0
enko
Brotherze,nebranim Fudu vec mislim da nije ispinio neke obecane stvari. Celik je sahranjen prije Fude,to vi u Zenici znate bolje od svakoga .Fudo je stari laufer koji je zavrsio SDA (hoce zajeb*ti ukrasti,spetljati,obecati itd.)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi