Bruka karijere pod stare dane: Gigi, ovo ti nije trebalo

Buffon se obrukao

Bruka karijere pod stare dane: Gigi, ovo ti nije trebalo

E. Ganibegović

Parma je jučer u 36. kolu italijanske Serije B poražena na gostovanju kod Perugije 2:1. 

Domaći tim poveo je iz penala preko Burraija već u petoj minuti utakmice, a već u sedmoj bilo je 2:0.

Krivac za gol je legendarni italijanski golman Gianluigi Buffon koji je iz prve htio jednu loptu dodati saigraču, ali je zaista amaterski pogriješio, promašio loptu, a sve je to ispratio Olivieri kojem nije bilo teško postići gol.

Pogledajte kako je to izgledalo. Bruka karijere.

Tračak nade Parmi je dao Vazquez u 72. minuti, ali više od toga ekipa Parme nije mogla.

Dva kola prije kraja Perugia je deveta, samo tri boda i mjesto manje od mjesta koje vodi u četvrtfinale play-pffa za plasman u Seriju A i naredno gostovanje kod Ternane i domaći meč s Monzom za njih život znače.

S druge strane, Parma još ima mečeve s Alessandrijom i Crotoneom koje može ležerno odraditi jer su 13. s 45 poena i ne mogu ni gore ni dole.

Serie B, 36. kolo:

Perugia - Parma 2:1 

Top Komentari

Hordas_00
Pa čovjeku je 43,44 god, nije on više ono što je bio nekada
5 0
denimen9
On to sebi može priuštiti
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi