Jedna prilika je bila dovoljna PSG-u: Neymarova lucidnost odbranu Marseilla ostavila bez šansi

PSG poveo sa 1:0

Jedna prilika je bila dovoljna PSG-u: Neymarova lucidnost odbranu Marseilla ostavila bez šansi

H. Zilić

U toku je derbi 32. kola Ligue između PSG-a i Marseilla.

Eventualnim trijumfom večeras PSG ima priliku da šest kola prije kraja Marseilleu pobjegne na 15 golova razlika što znači da bi im samo iir boda trebala u narednih šest skola da osvoje novu titulu.

Počelo je sjajno za Prinčeve.

Igrala se 12. minuta kada se Neymar sjajno snašao ispred gola gostiju nakon duge lopte Verrattija i lukavim udarcem savladao gostujućeg golmana Lopeza za vodstvo od 1:0. Ovo je bila i prva šansa PSG-a na utakmici i odmah pogodak.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Gol Neymara pogledajte OVDJE.

Top Komentari

Klicko
Da ih sudija nije zayebo igrali bi u polufinalu LŠ ali naletjeli su na penal madrid.Penal madrid predvođen sudijama je najjači na svijetu
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi