Infantinu moda nije jača strana, a zbog jednog detalja ismijava ga cijeli svijet

Svi su zapazili to jučer

Infantinu moda nije jača strana, a zbog jednog detalja ismijava ga cijeli svijet

Endin Čaušević

Predsjednik FIFA-e Gianni Infantino nalazi se na velikim kritikama tokom odigravanja Svjetskog prvenstva u Kataru jer su mnogi nezadovoljni što se u toj zemlji igra tako veliko takmičenje, a da se Infantinu traže sitnice kako bi ga ismijavali najbolje se vidjelo nakon jučerašnje utakmice Hrvatske i Maroka.

Na stadionu Khalifa u Dohi reprezentacija Hrvatske je uspjela da pobijedi Maroko i osvoji treće mjesto na Mundijalu u Kataru, te dođe po drugi put u svojoj historiji do bronzane medalje.

Za Hrvatsku je ovo još jedan nevjerovatan poduhvat i čak treća medalja na ovom velikom takmičenju.

Nakon utakmice održana je i ceremonija dodjele medalja reprezentativcima Hrvatske koji su znali kako da proslave još jedan veliki uspjeh, ali neočekivano u centru pažnje svega toga našao se Infantino.

Zna se da je predsjednik FIFA-e na udaru već mjesecima zbog odluke da se Mundijal odigra u Kataru iako se ova zemlja na kraju pokazala kao odličan domaćin, ali neke države preko toga jednostavno ne mogu da pređu.

Oglasi

Infantinu se traži svaka sitnica kako bi ga ismijavali u javnosti, a tako je bilo i tokom sinoćnje ceremonije dodjele medalja osvajaču trećeg mjesta.

Naime, Infantino se našao u centru pažnje zbog patika koje je nosio jučer i mnogi su poručili da nema ukusa kada je moda u pitanju i da predsjedniku FIFA-e ne priliči da se na takvoj utakmici pojavi u patikama.

Infantina su najviše kritikovali što je kombinovao odijelo i patike što se gotovo nikada ne radi, ali predsjednika FIFA-e sigurno takvi komentari baš i neće pogoditi.

Što se tiče patika zanimljivo je da je Adidas i za Infantina spremio poseban model koji je napravljen u njegovu čast, te se na njima može vidjeti i FIFA-in logo.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

The white Adidas trainers with 'FIFA' printed on the side caused a stir on social media

Infantinu su poručili da bi se trebao uozbiljiti pred današnje veliko finale između Argentine i Francuske i pobrinuti o tome u kakvom stajlingu se pojavljuje na završnoj ceremoniji.

Top Komentari

Drakula
Ovaj je dobar,nek dodje u bosnu nek vidi kako nasi seljaci kombinuju kosulju i trenerku sve ce mu bit jasno da je on jos odlican.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi