Giorgio Chiellini šutirao na gol pa se i sam počeo smijati zbog onog što je napravio
Foto - Screenshot

Nije navikao na ovako dobre pokušaje s distance

Giorgio Chiellini šutirao na gol pa se i sam počeo smijati zbog onog što je napravio

Midhat Šljivak

Los Angeles FC pobijedio je na svom terenu Seattle Sounders s 2:1 i nastavio je niz pobjeda. 

Tim iz Grada anđela uvjerljivo je prvi na tabeli Zapadne konferencije i glavni su favoriti za osvajanje naslova prvaka.

Ovaj tim dodatno je i pojačan u proteklom periodu. Stigli su Gareth Bale i Giorgio Chiellini te je LAFC dobio dodatnu napadačku i defanzivnu snagu.

Chiellini je međutim protiv Seattlea pokazao da i u njemu ima napadačkih ambicija. Iskusni defanzivac umalo je postigao jedan od najboljih golova karijere, ali nažalost po njega, nije mu se dalo.

Italijan je povukao loptu i zatim se odlučio na šut s nekih 25 metara. Lopta je otišla tik pored stative uz pomoć protivničkog golmana.

Nije navikao Chiellini na ovakve pokušaje. Dokaz tome je i njegov smijeh nakon šuta kojih tokom karijere nije imao previše.

Utakmicu su pratili i njegovi nekadašnji saigrači iz Juventusa. Upravo se prema njima Giorgio okrenuo nakon ovog pokušaja, a oni su ga nagradili ovacijama.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi