Klopp srušio snove navijačima Juventusa

Firmino ne ide

Klopp srušio snove navijačima Juventusa

E. Ganibegović

Jučer je objavljeno da je Firminov transfer u Juventus završena priča, no čini se da je to daleko od istine.

Glasine su došle i do ušiju Jurgena Kloppa, koji je zamoljen da razjasni Firminovu budućnost na Anfieldu.

Menadžer Liverpoola potvrdio je da će napadač ostati sa svojom momčadi ove sezone i odlučio ga je pohvaliti za njegov doprinos posljednjih godina.

"On je ključan za nas, on je srce i duša ove momčadi. Način na koji smo igrali posljednjih godina bio je moguć zahvaljujući njemu.

Zato sam jako sretan što može trenirati s nama u predsezoni. Sve izgleda vrlo dobro i nemam apsolutno nikakvih problema s Firminom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za mene nema sumnje u njegovu kvalitetu. Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati ove godine, ali da, on je ključni igrač za nas", rekao je Klopp za službenu stranicu Liverpoola.

Pitanje je koliko će Firmino onda dobijati priliku za igru u konkurenciji Darwina Nuneza koji je stigao iz Benfice. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HarisADP
Hvala Allahu gospodaru svjetova
2 0
King_Kenny
...ja se vec oprostio juce sa njim ovdje,sto znaci da ovaj portal ne treba uzimati za ozbiljno...bila bi ludost prodati ovakvog igraca za tu sicu i jos ostati samo sa jednim rezervnim napadacem.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti