"Giroud bi nam mnogo pomogao"
EPA

Umalo završio u Italiji

"Giroud bi nam mnogo pomogao"

Trener Lazija Simone Inzaghi priznao je kako se nadao da će potpisati Oliviera Girouda.

Nebeskoplavi nisu bili pretjerano aktivni u januaru, tražili su samo pojačanje na napadačkoj poziciji, a prioritet na listi želja bio je Olivier Giroud o čijem se odlasku iz Chelseaja naveliko govorilo.

Vođeni su pregovori sa Chelseajem, ali, ispostavit će se, uzalud...

"U interesu su bili samo oni igrači koji bi nas istinski mogli poboljšati. Kako imamo probleme u napadu, Giroud bi nam sigurno pomogao, ali moramo nastaviti dalje i pokušati pomoći Bobbyju Adekanyeju da napreduje", izjavio je trener Lazija Simone Inzaghi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mediji u Engleskoj pišu kako je Olivieru teško palo što je morao ostati u Chelseaju, naročito ako se uzme u obzir da jesenas gotovo nikako nije igrao, a uz Lazio posebno je 'zagrijan' bio i Inter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi