Giroud 'bocnuo' navijače Arsenala pred finale: Moja krv je sada plava!

Francuski napadač

Giroud 'bocnuo' navijače Arsenala pred finale: Moja krv je sada plava!

Francuski napadač Olivier Giroud najavio je finale Evropa lige na vrlo iritirajući način što se tiče navijača Arsenala.

Giroud, koji sada predvodi napad Chelseaja, je rekao da je njegova krv plava, nakon što je upitan kakav će osjećaj biti igrati protiv bivšeg kluba i velikog Chelseajevog rivala.

Ipak, iskoristio je priliku i da pohvali Topnike u čijim je redovima, kako kaže, proveo nekoliko lijepih godina.

"Uvijek sam volio igrati protiv bivših klubova. Bit će vrlo teško i moglo bi biti vrlo bolno ako ne bude išlo onako kako se nadam. Morat ću ostaviti emocije i sjećanja po strani", kaže Giroud za Daily Mail i dodaje:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Uživao sam u godinama koje sam proveo u Arsenalu. Bio je to značajan dio moje karijere, moj prvi klub u Engleskoj i to će uvijek biti posebno. Ipak, sada je moja krv plave boje. Ista kao u nacionalnom dresu. Plavo mi lijepo stoji", kaže Francuz.

Inače, Giroud je ove sezone vrlo opasan u Evropa ligi jer je na 13 utakmica postigao čak 10 golova. Očekuje se da će upravo on biti najveća prijetnja golu Arsenala na kojem bi trebao stajati Petr Cech.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi