Giroud nakon izmjene divljao uz aut liniju, Deschamps ima sreće što nije bio bliže

Bio je jako ljut

Giroud nakon izmjene divljao uz aut liniju, Deschamps ima sreće što nije bio bliže

Esmer Oštraković

Argentina nakon sedamdeset minuta igre ima prednost od 2:0 protiv Francuske u finalu Svjetskog prvenstva koje se igra u Kataru.

Prvi gol Argentinci su postigli nakon čudnog jedanaesteraca koji je dosuđen zbog navodnog prekršaja Dembelea nad Di Mariom.

Siguran sa bijele tačke za veliko slavlje navijača Argentine bio je naravno kapiten ove reprezentacije, Leo Messi.

Drugi gol su Argentinci postigli također u prvom poluvremenu, a strijealc je nakon prelijepe akcije bio Di Maria.

Francuzi nisu uspjeli napraviti ozbiljniju priliku u prvom poluvremenu, a zbog toga je odlučio da reaguje selektor ove reprezentacije Deschamps.

On je u 44. minuti napravio dvostruku izmjenu, te je izveo očajnog Dembelea, ali i Girouda koji se borio koliko je mogao.

Nije njihovom izvedbom bio zadovoljan Deschamps, te je odlučio da napravi nešto što nije viđeno u finalu Svjetskog prvenstva.

Nakon što je izašao iz igre, Giroud je divljao pored aut linije jer nije bio zadovoljan zbog toga što je zamijenjen.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Sreću je očito imao i Deschamps što nije bio bliže, jer Girod nije gledao da li ima nekoga blizu njega i da li će povrijediti nekoga.

Top Komentari

green_dragon
Alo DEBILI tri gola niste objavili....koji retardi u pm
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi