Giroud pozitivan na koronavirus
FOTO: EPA

Loše vijesti za Rossonere

Giroud pozitivan na koronavirus

H. Zilić

Francuski napadač Olivier Giroud nema sreće.

Naime, francuski fudbaler je i na ponovljenom testu bio pozitivan na koronavirus, a prethodno je izostavljen sa spiska Trikolora za mečeve kvalifikacija.

Giroud će sada u karantin deset dana što znači da će vjerovatno propustiti naredni meč Rossonera u Seriji A, ali u milanskom klubu se nadaju da će biti spreman za prvo kolo Lige prvaka.

Podsjetimo Milan u prvom kolu 15. setpembra gostuje na Anfieldu kod ekipe Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Giroud se sjajno snašao u novoj sredini i bio je dvostruki strijelac u duelu protiv Cagliarija tako da se u milanskom klubu nadaju da će Francuz što prije zauzeti svoje mjesto u vrhu napada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi