Giroud nagovijestio transfer u Italiju

Sve bliže Interu

Giroud nagovijestio transfer u Italiju

E. Škorić

Iskusni francuski napadač Olivier Giroud planira da napusti Chelsea.

Giroud je još u januaru bio blizu odlaska iz Chelseaja, koji m je dopustio da ode uz uslov da klub prethodno pronađe zamjenu.

Kako Chelsea nije pronašao zamjenu, Giroud je ostao u Londonu, ali je izvjesno da će ubrzo napustiti redove engleskog kluba i njegova nova destinacija bi mogao biti Inter.

"Imao sam šest teških mjeseci i želio sam da promijenim sredinu. Nadao sam se da ću do 31. januara otići u Inter ili Lazio, ali na kraju sam morao da ostanem jer Chelsea nije uspio da pronađe zamjenu", izjavio je Giroud.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, kako sada stvari stoje, 33-godišnjak će u Seriju A, a najbliži je Interu i bivšem treneru Antoniju Conteu.

"Za mene je najinteresantniji projekt Intera i volio bih igrati tamo. Već sam razgovarao s trenerom Antoniom Conteom, koji me je već ranije trenirao u Chelseaju", poručio je bivši golgeter Arsenala.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti