Giroud nije zaboravio zabijati: Chelsea vodi protiv Tottenhama!

Francuz konačno u prvoj postavi

Giroud nije zaboravio zabijati: Chelsea vodi protiv Tottenhama!

Olivier Giroud je u januaru želio napustiti Chelsea, jer je na Stamford Bridgeu u potpunosti pao u drugi plan.

Ipak, nije Francuz uspio realizovati transfer, pa je još uvijek u Chelseaju.

Giroud nije počeo jednu utakmicu još od kraja novembra prošle godine, a od tada do polovine februara 2020. godine uopšte nije igrao.

U prošlom kolu je dobio šansu sa klupe protiv Manchester Uniteda, da bi se danas, u 27. kolu, našao u startnoj postavi Chelseaja za londonski derbi protiv Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I nije dugo trebalo iskusnom Francuzu da postigne gol.

Prvi Giroudov pokušaj je odbranio golman Pijetlova, potom je Barkley pogodio stativu, ali se lopta ponovo odbila do Goirouda koji je u 15. minuti efektno pogodio za vodstvo (1:0) Chelseaja na Stamford Bridgeu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi