Giroud odgovorio Benzemi i udario gdje ga najviše boli

Reakcija napadača Chelseaja

Giroud odgovorio Benzemi i udario gdje ga najviše boli

A. Čaušević

Karim Benzema je prije nekoliko dana kazao kako se ne može porediti s Olivierom Giroudom jer je on poput Formule 1, a a napadač Chelseaja kao karting. 

Od tada svi se s nestrpljenjem čekao odgovor Gioruda kojeg su očigledno uvrijedile riječi napadača Reala i nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije Francuske.

U razgovoru za za Befoot Giorud je udario Benzemu tamo gdje najviše boli s obzirom da nije bio član ekipe Trikolora koja je u osvojila Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

"Neki kažu da se ne mogu porediti Formula 1 i karting, ali samo ću reći da sam svjetski prvak što nije loše za nekog ko je za kartinga", kazao je Giroud.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, Giroud na Svjetskom prvenstvu u Rusiji za 546 minuta na terenu nije uputio niti jedan šut prema protivničkom golu.

Na drugoj strani, Benzema za reprezentaciju Francuske ne igra od oktobra 2015. godine jer ucjenjivao Mathieua Valbuenu s eksplicitnim video snimkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi