Giroud: Zvižduke sam dobijao zbog Benzeme
FOTO: EPA

Francuski napadač se oglasio

Giroud: Zvižduke sam dobijao zbog Benzeme

Olivier Giroud u toku Eura je izviždan u nekoliko navrata od strane navijača Francuske. 

Iako je od kontinentalne smotre prošlo gotovo dva mjeseca, Giroud se i dalje opterećuje s pitanjem zašto je od strane vlastitih navijača dobijao zvižduke i vjeruje da je kolateralna žrtva Benzemine situacije. 

"Shvatio sam da ljudi koji su mi zviždali nisu protiv Girouda nego protiv Benzeme. Ne može biti drugačije jer sam imao sjajnu sezonu sa Arsenalom uoči prvenstva", izjavio je Giroud za tamošnje medije, dodavši:

"Živciralo me to što sam kolateralna šteta Benzemine situacije. Nisam čak ni izdaleka umiješan u tu priču i ne razumijem tu mržnju koja se razvila protiv mene", iskren je bio Giroud. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Giroud je Evropsko prvenstvo u Francuskoj završio sa tri postignuta pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi