Lončar ne krije: "Borit ću se da zaigram u Interu"

Navija za Nerazzurre

Lončar ne krije: "Borit ću se da zaigram u Interu"

A. Čaušević

Svaki fudbaler kao dječak sanja o igranju u dresu kluba za kojeg navija. Izuzetak nije ni Stjepan Lončar. 

Lončar već neko vrijeme igra u Rijeci gdje je stigao iz Širokog Brijega. U razgovoru za Sportske novosti on je otvoreno priznao da je Inter klub za koji navija.

Ovaj 23-godišnjak je mada da zaigra za Nerazzurre te kako kaže borit će se da ispuni taj cilj.

"Volio bih igrati u Interu. Veliki sam navijač kluba iz Milana. Liverpool ili Real su veliki klubovi, ali borit ću se da jednog dana zaigram u Interu", rekao je Lončar.

Lončar je kod Roberta Prosinečkog dobijao pozive za utakmice reprezentacije BiH, a namjerava na isto "natjerati" i Dušana Bajevića.

"Ne poznajem ga. Nadam se da ću ga upoznati tako da ću ga igrama u dresu Rijeke natjerati da me pozove u reprezentaciju", rekao je Lončar o Princu s Neretve.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naglasio je kako mu je čast što dijeli svlačionicu s dvije najveće zvijezde bh. reprezentacije Miralemom Pjanićem i Edinom Džekom.

"Dok sam igrao Premijer ligu, uvijek su bili – pojam. Čast mi je bila dijeliti s njima svlačionicu. Veliki ljudi i igrači. Učim od njih", kazao je Lončar.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
Izbori se ti da zaigraš u prvom sastavu Rijeke sad na pripremama za nastavak sezone. Sretno u nastavku sezone.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi