Glasajte za Dijamanta: Džeko u konkurenciji za igrača sedmice u Ligi prvaka

Džeko, Mandžukić, Robben ili Mane

Glasajte za Dijamanta: Džeko u konkurenciji za igrača sedmice u Ligi prvaka

Bosanskohercegovački reprezentativac i napadač Rome Edin Džeko u konkurenciji je za igrača sedmice u Ligi šampiona. 

Džeko je postiga jedan pogodak za svoju Romu u senzacionalnoj pobjedi nad Barcelonom od čak 3:0 koja je Vučici donijela polufinale Lige prvaka. Osim gola, nad Džekom je napravljen i penal te je imao još mnogo sjajnih poteza.

Osim bh. Dijamanta u konkurenciji za igrača sedmice su još Sadio Mane iz Liverpoola, Arjen Robben iz Bayern Minhena i Mario Mandžukić iz Juventusa. Mane je odigrao čitav meč u pobjedi Liverpoola protiv Manchester Cityja, dok je Robben također bio najbolji igrač na utakmici Bayerna i Seville. Najveći konkurent Džeki vjerovatno će biti Mario Mandžukić koji je na Bernabeu postigao dva gola protiv Real Madrida.

Svoj glas za najboljeg možete dati i vi i to na OVOM linku. Za kraj podsjetimo da je žrijeb polufinalnih parova na rasporedu sutra u Nyonu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi