Glasine iz Italije: Zukanović počeo pregovore s drugim klubom
Foto: Genoa

Napušta redove Genoe?

Glasine iz Italije: Zukanović počeo pregovore s drugim klubom

Ako je vjerovati natpisima italijanskih medija, bh. nogometaš Ervin Zukanović će najvjerovatnije napustiti redove Genoe.

Defanzivac reprezentacije naše zemlje u posljednje vrijeme se i ne može pohvaliti minutažom koju ima u Genoi, a kako se to ne poklapa s njegovim ambicijama, i sam Zukanović sve ozbiljnije razmatra mogućnost promjene sredine.

U slučaju transfera Zukanović će najvjerovatnije ostati u Seriji A, a mediji na 'čizmi' izvještavaju kako stasiti Sarajlija pregovara sa Frosinoneom koji već neko vrijeme traga za defanzivcem.

Zukanoviću bi to, ukoliko se transfer realizuje, bio ujedno šesti klub u Italiji. Ranije je nosio dresove Chieva, Sampdorije, Rome i Atalante, dok se u prošlosti još okušao u Belgiji, Austriji, Njemačkoj i BiH.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kada je u pitanju Frosinone, ovaj se klub u Serie A nalazi na pretposljednjem mjestu s tek osam osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti