Stigla ponuda za Krunića, u Empoliju nisu previše razmišljali...
(Foto: EPA) Rade Krunić je ove sezone odigrao 16 utakmica Serije A za Empoli, te je postigao tri gola i upisao tri asitencije

Biće potrebno puno više novca za transfer bh. reprezentativca

Stigla ponuda za Krunića, u Empoliju nisu previše razmišljali...

U proteklom periodu se bh. reprezentativac i veznjak Empolija Rade Krunić uglavnom povezivao sa transferom u Torino, ali sada Sky Sport Italia saopštava da je drugi član elitnog ranga italijanskog fudbala napravio konkretan potez.

Naime, navodno je Genoa uputila zvaničnu ponudu za Krunićev transfer na adresu Empolija, a ista je iznosila šest miliona eura.

Ipak, ovakva ponuda je odmah odbijena, a još od ranije se špekuliše da Empoli ne želi ništa manje od 10 miliona eura za svog veznjaka.

Rade Krunić je pod ugovorom sa Empolijem do juna 2021. godine i jasno je da ga ovaj klub ne misli pustiti za male pare.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, navodno je Rade Krunić i ljetos bio na meti Genoe, ali je interes ovog kluba za bh. reprezentativca ubrzo oslabio. Ipak, od dolaska Cesarea Prandellija na kormilo Genoe Krunić je ponovo u fokusu "plavo-crvenih".

Inače, Rade Krunić je ove sezone odigrao 16 utakmica Serije A za Empoli, te je postigao tri gola i upisao tri asitencije.

Top Komentari

kikiriki
Krunic je dobar igrac
27 0
gumenakita
Rade je odlican igrac i veliki borac na terenu i zelim mu sve najbolje.
24 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi