Sutra će Maksimir da gori - Ovo je jasan dokaz!
Maksimir skoro rasprodan za meč Dinamo - Betis. Foto: Pixsell

Dinamo dočekuje Betis

Sutra će Maksimir da gori - Ovo je jasan dokaz!

E. Ganibegović

Sutra će se u Zagrebu igrati velika utakmica. Dinamo igra veliku utakmicu, a nema sumnje da će Maksimir da gori. 

U revanš utakmici 1/16 finala Konferencijske lige sutra se na Maksimiru sastaju GNK Dinamo Zagreb i španski Real Betis.

Pogotkom Brune Petkovića izabranici bh. stručnjaka Sergeja Jakirovića slavili su u prvoj utakmici i sutra imaju realne izglede da prođu dalje u osminu finala.

GNK Dinamo Zagreb imat će veliku podršku

Maksimir će da gori sutra. U to nema sumnje, a to dokazuju podaci i na stranici preko koje se kupuju ulaznice.

Kako se može primijetiti, Maksimir je rasprodan. Ustvari, GNK Dinamo je otvorio i dio južne tribine koja je rezervistana za goste i samo se još tu može naći pokoja ulaznica.

Oglasi

Plavom bojom označena su jedina dva dostupna sektora.

Utakmica se igra sutra od 18:45 sati, pa ćemo oko 20:30 ili nešto nakon 21 sat znati ko prolazi dalje, u slučaju da budu produžeci.

Betis je po kladionicama blagi favorit, no Dinamo je pokazao i u Španiji da ima načina pobijediti ovakvog protivnika. Sutra još u meč ulazi s prednošću 1:0 i s 12. igračem - navijačima. 

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

U petak, 23. februara, biti će održan žrijeb osmine finala gdje će se pridružiti osam ekipa koje su bile prve u grupnoj fazi.

Potencijalni protivnici Dinama u osmini finala, ako prođe, tako su Lille, Maccabi Tel Aviv, Viktoria Plzen, Club Brugge, Aston Villa, Fiorentina, PAOK i Fenerbahce.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
U nedjelju ce igrat u gostujucoj atmosferi. FF
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi