Fudbalera GNK Dinamo ismijavali nakon meča s Milanom - Sada je tražen baš u Italiji!
Robert Ljubičić tražena je roba.

I ne samo u Italiji

Fudbalera GNK Dinamo ismijavali nakon meča s Milanom - Sada je tražen baš u Italiji!

E. Ganibegović

GNK Dinamo Zagreb ima jednu od najboljih fudbalskih škola u Evropi i na svijetu i to nije ništa novo. Sada je još jedan član Modrih vrlo tražena roba.

Ove zime GNK Dinamo Zagreb je završio nekoliko poslova. Mahom su sve Bosanci bili u pitanju.

FK Sarajevo je doveo Anesa Krdžalića, dok je Antonio Marin postao novi član ljubljanske Olimpije.

Filip Brekalo stigoa je na posudbu u HŠK Zrinjski, dok je Luka Menalo otišao u Sloveniju gdje će se kao posuđen igrač boriti za titulu s NK Celje.

Međutim, sve su prilike kako će Dinamo još poslovati ove zime. Na Maksimir dolaze pozivi iz Italije i iz Grčke.

GNK Dinamo Zagreb prodaje Roberta Ljubičića?

Čini se da je jedan od fudbalera Dinama za kojim klubovi najviše interesa pokazuju Robert Ljubičić. Interesantno, žele ga tamo gdje su ga i ismijavali.

Oglasi

Modri su se prošle sezone sastajali s AC Milanom u grupnoj fazi Lige prvaka. Ismijavan je od strane pojedinaca, a sada ga žele upravo u Italiji.

Kako hrvatski mediji prenose, konkretno Sportske novosti, za Robeta Ljubičića interes je pokazao Lecce. Nije to klub koji je među najboljima u Italiji, ali sigurno je sjajan korak za dalje.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Osim Leccea, za njega je interes pokazao i Matias Almeyda. Radi se o treneru grčkog AEK-a kojeg su hrvatski novinari nazvali mrskim evropskim rivalom Dinama.

Navodno će do transfera doći samo i isključivo ponuđena cifra zadovolji čelnike GNK Dinamo. U suprotnom, i na proljeće Ljubičića gledamo u dresu Modrih.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi