I Nives Celzijus imala šta reći za derbi Dinamo - Hajduk, upalila snimanje, pa došla i kćerka Taiša

Nisu gledale utakmicu, ali...

I Nives Celzijus imala šta reći za derbi Dinamo - Hajduk, upalila snimanje, pa došla i kćerka Taiša

Endin Čaušević

Zagrebački Dinamo sinoć je u gostima pobijedio Hajduk sa 1:0 i plasirao se u finale Kupa Hrvatske. Pobjedu Modrih na svoj način proslavila je i Nives Celzijus koja je na Instagramu objavila video sa svojom kćerkom Taišom.

Dinamo je uspio da se plasira u finale Kupa Hrvatske gdje će igrati u finalu protiv Rijeke. Modri su uspjeli još jednom da pobijede Hajduk, a rezultat je i ovaj put bio 0:1.

U pet dana gledali smo dva najveća hrvatska derbija na Poljudu i u oba slučaja Dinamo je slavio sa 1:0. Za Hajduk su ovi porazi težak udarac, te je sezona za Splićane time vjerovatno upropaštena.

Hajduk je u drugi dio sezone ušao kao lider u prvenstvu, te u dobroj poziciji i što se Kupa tiče, ali ekipa Mislava Karoglana sve je to uspjela prokockati u prethodnih nekoliko sedmica.

Jasno je da su porazi od Dinama najteži udarac za Hajduk koji je nastup u Kupu već završio, a i u prvenstvu će im biti potrebno čudo pored Rijeke i Dinama da dođu do titule prvaka Hrvatske koju na Poljudu već dugo čekaju.

Oglasi

Naravno, navijači Dinama odmah su krenuli da se naslađuju nakon još jedne pobjede njihovog tima u derbiju, dok su navijači Hajduka većinom fokusirani na kritike prema treneru i igračima koji u prethodna dva derbija nisu opravdali očekivanja.

Također, u centru pažnje našla se i Nives Celzijus koja je svojom objavom na Instagramu također spomenula sinoćnji meč Dinama i Hajduka.

Nives je sa svojom kćerkom Taišom sinoć bila u teretani i otkrila je da nije gledala utakmicu, ali je na trening stigla u majici na kojoj piše Dinamo i nalazi se grb zagrebačkog kluba.

U sve je uključila i svoju kćerku Taišu koja je proslavila što je Dinamo pobijedio, te očito su itekako sretne što je pogodak postigao Sandro Kulenović, a taj video možete POGLEDATI OVDJE.

Oglasi

Nives na Instagramu prati skoro pola miliona ljudi. Prethodnih godina najviše se bavi glumom i pjevanjem, kao i sponzorskim saradnjama na društvenim mrežama.

No, ono po čemu je ona najviše poznata jeste činjenica da je bila u braku s nekadašnjim igračem Dinama, Dinom Drpićem, s kojim pored kćerke Taiše ima i sina Leonea.

Oni su u braku bili devet godina, a razveli su se 2014. godine i nikada javno nisu govorili o razlozima svog rastanka. Ostali su u dobrim odnosima, te su oboje itekako posvećeni svojoj djeci.

Drpić je ponika u Dinamu za koji je igrao devet godina prije odlaska u njemački Karsruher. Još je nastupao za AEK, Volyn Lutsk, Rijeku i Brunei DPMM iz Singapura. Karijeru je završio 2013. godine.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alfred
Čauš, Ti si novinar sa posebnim potrebama.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi