HNS "zakuhao" s objavom fotografije Perišića, pa se "vade" zbog ljutite reakcije navijača Dinama
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Vidjeli su šta im pišu u komentarima i odmah su reagovali

HNS "zakuhao" s objavom fotografije Perišića, pa se "vade" zbog ljutite reakcije navijača Dinama

Endin Čaušević

Ivan Perišić sinoć je debitovao u dresu Hajduka i zaigrao nakon što je zbog povrede van terena bio od septembra prošle godine. Povratak Perišića obradovao je i ljude u Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) koji se oglasio nakon meča na Poljudu ne sluteći kakvu reakciju će to izazvati kod navijača Dinama.

Dinamo je u samo pet dana uspio da upropasti sezonu svom ljutom rivalu Hajduku. Modri su prvo slavili u prvenstvu sa 1:0, a isti rezultat bio je i sinoć u polufinalu Kupa Hrvatske.

Hajduk je u svega nekoliko sedmica od velike euforija došao do očaja. Na Poljudu su vjerovali da će konačno postati prvaci Hrvatske, no nakon serije loših rezultata sada je to postala nemoguća misija za ovaj klub.

Nada je bila da Hajduk može sezonu spasiti barem u Kupu, ali i to se nije desilo. Jedina pozitivna stvar u svemu što se dešavalo sinoć jeste povratak Ivana Perišića koji se oporavio od teške povrede koljena.

Perišić se povrijedio još u septembru prošle godine na treningu Tottenhama, a sinoć je ispunio dječački san i zaigrao konačno u dresu voljenog Hajduka.

Oglasi

Povratak iskusnog igrača obradovao je i HNS jer će Perišić biti spreman za Evropsko prvenstvo U Njemačkoj što je za Zlatka Dalića sigurno fantastična vijest.

HNS se nakon meča na Poljudu oglasio na zvaničnom Instagram profilu gdje je objavio fotografiju Perišića.

"Na teren se, upisavši debi za HNK Hajduk, nakon teške ozljede koljena vratio reprezentativac Ivan Perišić!", objavio je HNS ne sluteći kakvu reakciju će izazvati kod navijača Dinama.

Mnogi od njih su kritikovali HNS što su u centar pažnje stavili samo Perišića jer on nije jedini hrvatski igrač koji se sinoć vratio na teren nakon teške povrede.

Oglasi

Zaigrao je konačno i Mislav Oršić u dresu Trabzonspora, a također i Marko Rog koji je igrao za Dinamo sinoć na Poljudu u finišu meča. Navijači Dinama su skrenuli pažnju na to HNS-u koji je jučer odlučio da se "vadi" nakon što su "zakuhali" stvari svojom objavom.

"A objava o Oršićevom debiju za Trabzonspor?", "Oršić se isto vratio...", "Pa možete onda staviti i sliku Roga?", samo su neki od komentara navijača Dinama na objavu HNS-a.

S obzirom da je objava o Perišiću bila nešto prije ponoći reakciju navijača Dinama u HNS-u su tek vidjeli jutros i odmah su krenuli u akciju kako bi smirili strasti.

Na društvenim mrežama objavili su i fotografiju Mislava Oršića i poručili da se i on vratio na teren.

"Povratničke minute nakon teške ozljede upisao je i Mislav Oršić: želimo i njemu uspješan povratak u punu formu!", piše u objavi HNS-a.

Ta objava je uspjela koliko-toliko da smiri navijače Dinama, ali oni i dalje poručuju da je i Marko Rog zaslužio takvu objavu od HNS-a, te će biti zanimljivo vidjeti da li će objaviti i igrača zagrebačkog kluba.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1696279735
jazavci zagrebacki, pozdrav za split
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi