Neočekivan potez Zajeca iznenadio sve, bivši Vatreni se vraća u Dinamo: "U utorak ću znati sve..."
Foto: Marijan Delija / Pixsell

Silvio Marić ponovo na Maksimiru

Neočekivan potez Zajeca iznenadio sve, bivši Vatreni se vraća u Dinamo: "U utorak ću znati sve..."

E. Čaušević

Velimir Zajec nedavno je izabran za novog predsjednika GNK Dinamo Zagreb i odlučio je odmah da se baci na posao. Jasno je da će na Maksimiru biti promjena što se tiče rukovodećih pozicija, a čini se da se u klub vraća i nekadašnji reprezentativac Hrvatske.

Zajec je prije sedam dana ubjedljivo pobijedio na izborima za novog predsjednika Dinama, te je na radost navijača zagrebačkog kluba konačno završena era Mirka Barišića.

Na Maksimiru smatraju da je Zajec pravi izbor jer se radi o legendi ovog kluba, te da je konačno stigli vrijeme da se neke stvari promijene u Dinamu.

Iako je Zajec poručio da neće previše mijenjati stvari što se tiče upravljačke garniture i svima koji žele da ostanu su otvorena vrata da se priključe njegovom timu.

No, sigurno je da će novi predsjednik Dinama napraviti nekoliko promjena na rukovodećim pozicijama, a čini se da je već sada poznato ko će "pojačati" zagrebački klub.

Oglasi

Mediji u Hrvatskoj pišu o tome da se u Dinamo vraća nekadašnji hrvatski reprezentativac Silvio Marić koji je do prije godinu dana obavljao funkciju sportskog direktora Rudeša.

Međutim, kada je stigao poziv Zajeca i Dinama za njega više nije bilo dileme i u narednim danima trebalo bi biti potvrđeno da se Marić vraća u klub u kojem je nekada igrao s dosta uspjeha.

Marić je otkrio da će u utorak imati sastanak s članovima Dinama, ali da već otprilike zna koja će biti njegova funkcija u zagrebačkom klubu i šta će Zajec od njega očekivati.

"Vjerojatno ćemo u utorak imati sastanak na tu temu, pa ću u srijedu moći reći nešto više o tome. No trebalo bi to biti operativno pomaganje, radit ću na povezivanju ljudi u klubu, kao veza između predsjednika, sportskog direktora i šefa nogometne škole. Ipak više će se znati u srijedu", izjavio je Marić za Večernji.hr.

Oglasi

To znači da će Marić imati ulogu ambasadora Dinama, ali detaljnije stvari oko toga šta ta pozicija zapravo predstavlja bit će mu predstavljena na sastanku za dva dana.

S Dinamom osvojio sve, a na treninge dolazio tramvajem

Marić je kao fudbaler ponikao u Dinamu, a u karijeri je igrao za Segestu Sisak, Newcastle, Porto i Panathinaikos. S Dinamom je osvojio čak 11 trofeja, te je svojevremeno bio među najpopularnijim igračima tog kluba.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ono što je posebno zanimljivo za Marića bilo jeste da je na treninge Dinama godinama dolazio tramvajem s obzirom da je poprilično kasno odlučio da položi vozački ispit.

U dresu reprezentacije Hrvatske odigrao je 22 utakmice i postigao jedan pogodak, te je bio dio ekipe koja je na Svjetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj osvojila bronzanu medalju.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi