Gobeljić: Izvinjavam se zbog starta, teško mi je palo to što se desilo

Prvotimac Zvezde povrijedio Slavickasa

Gobeljić: Izvinjavam se zbog starta, teško mi je palo to što se desilo

Jučerašnji revanš meč 1. pretkola Lige prvaka između Crvene zvezde i Suduve obilježila je teška povreda Vaidasa Slavickasa.

Slavickas je u 60. minuti utakmice zaradio prelom potkoljenice na dva mjesta, nakon žestokog starta Marka Gobeljića.

Slavickas je ostao u Beogradu gdje će uskoro biti i operisan, a nakon utakmice se oglasio i Gobeljić.

"Izvinjavam se zbog starta na utakmici sa Suduvom. Izuzetno teško mi je palo to što se desilo, nikakva namjera nije postojala i žao mi je što se tako završilo. Nadam se da će se Slavickas oporaviti što prije i da će se brzo vratiti na teren i nastaviti da pruža odlične partije", rekao je Gobeljić.

Prema riječima trenera Zvezde, Vladana Milojevića, Gobeljić je bio u potpuno rastresen nakon starta, te je zajedno sa njim nakom meča otišao u svlačionicu Suduve.

Gobeljić koji je, naravno, zaradio crveni karton se u suzama izvinjavao zbog svog starta nakon meča.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, Zvezda je sinoć na Marakani slavila sa 2:1, a kako je prvi meč u Litvaniji završen bez golova, crveno-bijeli su prošli dalje.

Top Komentari

milivoje
Pola godine suspenzije najmanje,glupan
0 6
Samkodk
Ovo je za zatvor ipak je to srbin oni su cinili i gore stvari kao naprimjer klanje ili paljenje zivih ljudi u visegradu u pionirskoj ulici poznata kao ziva lomaca..
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti