Bivši trener Širokog u problemima: Najbolji fudbaler tima pretučen u noćnom klubu

Pred historijski duel

Bivši trener Širokog u problemima: Najbolji fudbaler tima pretučen u noćnom klubu

Haris Zilić

Nastavlja se takmičenje u Ligi prvaka utakmicama drugog pretkola.

Očekuje nas i regionalni sudar Dinamoa iz Zagreba i makedonskog Shkupija.

Makedonski prvak napravio je najveći rezultat u historiji plasmanom u drugom pretkolo Lige prvaka, nakon što su u prvom pretkolu eliminisali Lincoln sa Gibraltara.

Dinamo je naravno favorit u ovom dvomeču, a makedonski prvaci nisu na najbolji način najavili duel protiv Modrih.

U subotu je nigerijski napadač u redovima Skhupija Sunday Adetunji bio u provodu u jednom noćnom klubu gdje se nije fino proveo. Zajedno sa saigračem Faustinom Senghorom pretučen je od strane zaštitara jer su se nedolično ponašali prema djevojkama u noćnom klubu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pomenuti fudbaleri su prekršili klupski kodkes, ali bit će ipak u sastavu za duel protiv Dinama.

Na klupi Shkupija je biši trener Širokog Brijega Goce Sedloski, koji je i ranije imao problema sa pomenutim dvojcem zbog nedoličnog ponašanja, ali Shkupi je mali klub tako da ne smiju puno eksperimentisati, posebno jer je riječ o dvojici najskupljih i najboljih fudbalera u redovima aktuelnog makedonskog prvaka.

Top Komentari

87618
Makednonci im dali do znanja ,dovedeni su da igraju lopte , a ako krenu na Makedonske devojke , batinanje :))
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi