Godine su ostavile traga: Oliver Neuville se nakon završetka karijere baš opustio

Trenutno je pomoćni trener u Gladbachu

Godine su ostavile traga: Oliver Neuville se nakon završetka karijere baš opustio

E. Čaušević

Oliver Neuville je sigurno jedna od ikona njemačke Bundeslige, te dobro poznato ime u svijetu fudbala.

Neuville je najbolje dane svoje karijere proveo u Njemačkoj, a mnogi ga pamte po sjajnim igrama u dresu Borussije Monchengladbach i Bayer Leverkusena. Karijeru je zavšio prije devet godina u Arminiji iz Bielefelda, te se posvetio trenerskoj karijeri.

Ovaj 47-godišnjak trenutno radi kao pomoćni trener u Gladbachu i ne krije želju da jednog dana preuzme ovaj klub. On se rijetko oglašava u medijima, a mnogi su se iznenadili kada su vidjeli da su godine itekako ostavile traga na njemu.

Neuville se dosta udebljao, a i sve manje ima kose na glavi. Može se reći da se dosta promijenio, ali s obzirom da ima skoro 50 godina to nije ništa čudno.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Elias• (@eliasonweed) | Twitter

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi