Gojak govorio o mogućem odlasku iz Dinama

Bh. reprezentativac trenutno van terena

Gojak govorio o mogućem odlasku iz Dinama

Samir Mlaćo

Bh. reprezentativac Amer Gojak još uvijek nije u trenažnom procesu. Tačnije, nosi gips na nozi te dva puta na dan ide na terapije.

Uskoro će skinuti gips, te se svom Dinamu priključiti od prvog dana priprema. Vjeruje da će biti onaj stari, te krenuti punom parom.

Za Sportske novosti prokomentarisao je i svoj status u Modrima koji gaze ka novoj tituli prvaka.

"Iskreno, uopće se ne zamaram. Mislim da je još rano za odlazak, u idućem se razdoblju vidim u Dinamu, još neko vrijeme. Moram se nametnuti treneru, igrati, osvajati trofeje, a što će biti poslije, vidjet ćemo. Sad sam zadovoljan ovdje, nemam druge želje", kazao je Gojak.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dao je svoj komentar i na odlazak sjajnog Henriquza u Meksiko, te mogući dolazak Gavranovića iz Rijeke.
"Nije moje da o tome govorim, jasno da će nam Angelo nedostajati jer je riječ o odličnom napadaču, ali želimo mu svu sreću u novoj sredini. O ostalima neću govoriti, tko će doći, tko otići. Kako god bilo, siguran sam da će Dinamo biti dobar, da ćemo napredovati na svakom treningu, u svakoj utakmici", jasan je bio Gojak. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi