Gojak ovog ljeta pravi transfer karijere?

Da li Brovarone zna nešto više, pokazat će vrijeme

Gojak ovog ljeta pravi transfer karijere?

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Amer Gojak mogao bi ovog ljeta napravili veliki transfer.

Iako u Dinamu jasnu ističu da Gojaka neće lako pustiti i da ga vide kao jednog od predvodnika momčadi u novoj sezoni, neće biti iznenađenje ako bh. reprezentativac ipak promijeni sredinu.

Gojak se sada povezuje sa italijanskom Fiorentinom, a potvrdio je italijanski ekspert za nogometne transfere Bernarddo Brorvarone.

"Fiorentina se okreće ka članu Dinama Ameru Gojaku. Bio bi sjajan zalog za budućnost bh. napadač", ističe Brovarone u razgovoru za Radio Bruno Toscana.

Gojakova tržišna vrijednost je pet i po miliona eura, a u Dinamo je stigao iz Olimpika. Prethodno je nastupao za Željezničar.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone, tačnije do prekida, upisao je 32 nastupa za Dinamo u svim takmičenjima i postigao četiri pogotka te dodao pet asistencija.

Za A reprezentaciju BiH dodao je deset nastupa i četiri pogotka. 

Top Komentari

zaboti janos
Fiorentina velika?
0 2
neddim
A bolji Dinamo od Fiorentine
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi