Gojak:  Scene iz Zagreba podsjećaju me na moje ratno Sarajevo

Bh. reprezentativac opisao tok događaja

Gojak: Scene iz Zagreba podsjećaju me na moje ratno Sarajevo

Emir Dindić

Zagrepčane je jutros probudio snažan zemljotres. Mnoge zgrade su oštećene, a materijalna šteta je velika. 

Ovo neugodno iskustvo potreslo je također fudbalere Dinama, a kako se ustvari sve  to odvijalo najbolje je opisao bh. reprezentativac Amer Gojak.

"Prvi me potres probudio, drugi sam dočekao na nogama. Scene koje vidimo u Zagrebu podsjećaju na one u mom Sarajevu tijekom rata koje sam vidio na televiziji i na fotografijama. A to su scene za koje smo mislili da ih nikada više nećemo vidjeti. Ja sam dobro, suigrači su svi dobro i na svu sreću nema ljudskih žrtava", prenosi Index.hr izjavu bh. fudbalera.

"U ovakvim situacijama shvatiš koliko je ljudskosti svuda oko nas i to me čini ponosnim i sretnim. Bitno je da nema ljudskih žrtava, a Zagreb će se obnoviti da bude još bolji i ljepši.", završio je Gojak.

Top Komentari

Dino69
On 97 godiste a prica o ratnom Sarajevu,apsurdno
4 1
Benjamingst
Nije dozivio ali je vidjeo na TV-u I Slikama....
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi