Sve je proključalo u Zenici - Prvijenac Hadžikadunića za vodstvo protiv Ukrajine

Bosna i Hercegovina vodi

Sve je proključalo u Zenici - Prvijenac Hadžikadunića za vodstvo protiv Ukrajine

Esmer Oštraković

U toku je utakmica baraža za Evropsko prvenstvo koje se ove godine igra u Njemačkoj. Naša reprezentacija dočekala je u Zenici Ukrajinu.

Nakon malo manje od sat vremena igre u Zenici naša reprezentacija je konačno postigla gol i došla do vodstva protiv Ukrajine.

Fenomenalnu, fajtersku utakmicu igraju naši reprezentativci, a konačno ih je "nagradilo", te su došli do prednosti protiv Ukrajine.

Nakon jedne gužve u kaznenom prostoru Ukrajine lopta je došla do Hadžikadunića koji ju je skrenuo u gol i pogodio za vodstvo naše reprezentacije.

Gol Hadžikadunića pogledajte OVDJE.

Oglasi

Prvo poluvrijeme u Zenici bili je veoma tvrdo, a najbolji priliku u tom dijelu utakmice imala je upravo Bosna i Hercegovina.

Džeko se iznenada našao u šansi, ali je loše zahvatio loptu, te je propala velika prilika za našu reprezentaciju.

Osim toga u prvom poluvremenu nije bilo većih prilika, a posebno raduje što jako dobro igramo u odbrani u dosadašnjem dijelu utakmice.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Niti na otvaranju drugog poluvremena Ukrajina praktično nije napravila ništa prema naprijed.

Naravno morat će naši reprezentativci do kraja utakmice igrati maksimalno kako bi ostvarili pobjedu protiv Ukrajine i izborili finale baraža za EURO 2024. godine.

Top Komentari

Ss.ba
Civicu zabranit da gleda reprezentaciju na TV-u. Trazit od MUPA zabranu prilaska reprezentaciji.
2 0
Frane
Slava salva Ukraini. Ajmoooo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi