Gol i asistencija Krunića na kraju nedovoljni Empoliju

Poraz u borbi za opstanak

Gol i asistencija Krunića na kraju nedovoljni Empoliju

Midhat Šljivak

Rade Krunić odigrao je još jednu sjajnu utakmicu za Empoli.

Njegov tim je u 31. kolu Serije A poražen na gostovanju kod Udinesea sa 3:2 i tako nisu uspjeli da barem malo olakšaju borbu za opstanak.

Empoli je dobro ušao u meč. Caputo je u 11. minuti zabio za 0:1 na asistenciju Krunića, da bi već četiri minute kasnije De Paul izjednačio rezultat na 1:1.

Rade Krunić je sjajnim golom u 24. minuti donio novu prednost svom timu, ali su De Paul sa penala i Mandragora u finišu prvog dijela donose Udineseu preokret i vodstvo od 3:2.

Ovo je na kraju bio i konačan rezultat meča. Iako je šansi bilo, golova nije i Udinese je taj koji je došao do velike pobjede.

Domaći su meč završili sa igračem manje, ali to nije previše pomoglo Empoliju.

Serie A, 31. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Udinese - Empoli 3:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi