Hrvatski trener se uzalud ponadao da bh. reprezentativac neće igrati protiv njegovog tima

Krunić u konkurenciji

Hrvatski trener se uzalud ponadao da bh. reprezentativac neće igrati protiv njegovog tima

A. Čaušević

Nekoliko bh. reprezentativaca je ove sezone doživjelo potpuno afirmaciju te ih na ljeto sigurno očekuje odlični transfer i samim tim iskorak u karijeri. 

Među Zmajevima koji igraju konstantno dobro ove takmičarske godine je i Rade Krunić. Rođeni Fočak briljira u Empoliju te je najbolji igrač tima iz Toskane.

Empoli će danas protiv Udinesea igrati veoma važan meč u borbi za opstanak. Iako se povrijedio protiv u prvom poluvremenu duela protiv Napolija Krunić će konkurisati za ovaj susret.

Razočaravajuća je to vijest za trenera Udinesea Igora Tudora koji se ponadao da naš fudbaler neće igrati na Dacia Areni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Neigranje Krunića je prednost za nas", rekao Tudor na jučerašnjoj press konferenciji, ali kada je jutros pogledao listu pozvanih igrača Empolija definitivno nije bio oduševljen.

Krunić je jučer obavio testove te je Andrea Andreazzoli odlučio računati na njegove usluge u duelu sa popularnim Zebrama. Ipak, upitno je da li će 25-godišnjak biti starter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti