Gol i asistencija Medunjanina u trijumfu Philadelphije Union

Sjajna partija bh. fudbalera

Gol i asistencija Medunjanina u trijumfu Philadelphije Union

Bivši reprezentativac BiH Haris Medunjanin nastavlja pružati sjajne partije u MLS-u.

Medunjanin je zablistao i sinoć u meču u kojem je njegova Philadelphia Union savladala kao gost Chicago Fire rezultatom 4:3.

U 31. minuti Medunjanin je jako lijepim pogotkom donio vodstvo svom timu, a premda je samo osam minuta kasnije izjednačio Nikolics, u nadoknadi su gosti vratili vodstvo golom koji je postigao Burke.

Nakon što se na poluvrijeme otišlo pri vodstvu Philadelphije Union, u 59. minuti Chicago Fire je ponovo izjednačio, ovoga puta preko Kataija, ali onda je Burke u 73. minuti pogodio ponovo za Philadelphiju.

Na nove golove se čekalo sve do samog kraja utakmice. U četvrtoj minuti nadoknade Schweinsteiger je pogodio za 3:3, da bi odmah u narednom napadu Accam na asistenciju Medunjanina postigao gol za Philadelphiju i postavio ujedno konačan rezultat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi