Nogometaši Dinama izgledaju kao skupina amatera, to najbolje pokazuje gol Leaa

Užasna reakcija

Nogometaši Dinama izgledaju kao skupina amatera, to najbolje pokazuje gol Leaa

Esmer Oštraković

U toku je utakmica između Dinama i Milana u okviru 5. kola grupne faze Lige prvaka.

Ova utakmica imala je epitet možda i najvažnije utakmice u ovosezonskoj grupnoj fazi Lige prvaka za obje ekipe.

Dinamu, kao i Milanu je iz ove utakmice trebala pobjeda kako bi ostali u trci za prolaz dalje u narednu fazu Lige prvaka.

Očekivalo se da će ispunjen Maksimir biti veliki vjetar u leđa Dinamu, ali kada je utakmica počela Dinamo je nestao sa terena.

Pokušavali su da dođu do igre domaći nogometaši, ali Milan je u suštini sve vrijeme kontrolisao ritam igre, a postigli su i golove.

U 39. minuti Milan je došao do vodstva. Nakon prekida centrirao je Tonali, a sjajno je za vodstvo svoje ekipe pogodio Gabbia.

U drugom poluvremenu se očekivalo da će Dinamo napasti od prve minute, kako bi što prije došli do izjednačenja, ali to se nije desilo.

Razlog je užasna reakcija odbrane Dinama, kada je Leao uspio postići gol iako mu je lopta vidno pobjegla na kraju se sve dobro završilo za Milan.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jasno je nakon ovog gola da će Dinamo jako teško do pozitivnog rezultata na ovom susretu, a samim tim i do naredne runde Lige prvaka.

Gol Leaa možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti