58 sekundi bilo je dovoljno za magiju Odegaarda i gol Martinellija

Arsenal vodi protiv Liverpoola

58 sekundi bilo je dovoljno za magiju Odegaarda i gol Martinellija

Esmer Oštraković

U toku je derbi susret 10. kola Premiershipa između Arsenala i Liverpoola.

Arsenal igra u fantastičnoj formi, dok se to za goste nikako ne može reći, ali je sigurno da se očekivala tvrda utakmica današnjih rivala.

Sudeći po tome kako je utakmica počela, mogao bi Liverpool doživiti debakl na Emiratesu, posebno ako se uzme u obzir kako Arsenal igra ove sezone.

Samo 58. sekundi bilo je dovoljno da Topnici dođu do vodstva protiv Liverpoola, a to niko jednostavno nije mogao niti zamisliti.

Saka je pokrenuo napad Arsenala, dodao loptu do Odegaaarda, a onda magija reprezentativca iz Norveške i pas za Martinellija koji pogađa za 1:0.

Njegov gol možete pogledati OVDJE.

Liverpool je ove sezone ne igra niti blizu kako se to očekivalo od njih, te su u seriji nekih jako loših rezultata, a šuška se i da su navijači okrenuli leđa treneru ovog tima, Jurgenu Kloppu.

Sa druge strane, Arsenal dugo nije igrao dobro kao što igra ove sezone, te je pravi užitak gledati njihove utakmice, a sve to prate rezultati, te su Topnici od samog starta sezone na prvoj poziciji na tabeli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U ovaj susret tim koji sa klupe predvodi Mikel Arteta ušao je sa imperativom pobjede kako bi se vratio na prvo mjesto jer je Manhcester City jučer slavio u svojoj utakmici i tako prenoćio na prvom mjestu.

Ako se po jutru dan poznaje, vodeći gol Martinellija mogao bi najaviti katastrofu Liverpoola i povratak Arsenala na vodeće mjesto na tabeli.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Dobru ekipu Arteta slozi fina ekipa mlada ekipa puna tehnicara. Svaka im čast fin fudbal igraju. Bravo bravo
13 1
DOKTOR_GAZ_
Okrenut ce Liverpool ove LUZERE..
2 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi