Svi su tražili jedanaesterac, a onda je uslijedila bomba Hakana Calhanoglua

Kakva golčina

Svi su tražili jedanaesterac, a onda je uslijedila bomba Hakana Calhanoglua

Esmer Oštraković

U toku je utakmica 3. kola grupne faze Lige prvaka između Intera i Barcelone.

Gosti su došli kao blagi favoriti, ali na terenu to baš ne izgleda tako, te su obje ekipe u prvom poluvremenu imale nekoliko sjajnih prilika.

Barcelona je imala blagu terensku inicijativu, ali nisu je uspjeli iskoristiti i postići pogodak za vodstvo.

Sa druge strane Inter je čekao svoje šanse, jako strpljivo, te su na kraju jednu od prilika uspjeli pretvoriti u pogodak.

Igrala se sudijska nadoknada u prvom poluvremenu kada je domaća ekipa uspjela postići pogodak i na odmor otići sa minimalnim vodstvom.

Prvo su domaći nogometaši nakon što je lopta napucala jednog od nogometaša Barcelone tražili jedanaesterac, ali se sudac nije oglasio.

Dok je većina igrača Intera tražila jedanaesterac i protestovala kod sudije, lopta je došla do Hakana Calhanoglua, koji je postigao prelijep pogodak.

Šutirao je Calhanoglu snažno, ali i jako precizno, te golman Barcelone nije imao nikakvu šansu da odbrani njegov udarac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Gol Calhanogulua možete pogledati OVDJE.

Sigurno je da ćemo u drugom poluvremenu gledati još bolju utakmicu, jer će Barcelona morati krenuti po gol ukoliko žele bodove sa ovog susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti