Golčina koja je digla čitav Cardiff na noge
(Foto: Screenshot) Junior Hoilett je večeras postigao svoj prvi premierligaški gol nakon novembra 2012. ili tačno 2232 dana

Spektakularan pogodak Hoiletta

Golčina koja je digla čitav Cardiff na noge

Cardiff City je na otvaranju 14. kola Premier lige dočekao Wolvehampton i nakon preokreta upisao treću pobjedu u ovoj sezoni eltinog ranga engleskog fudbala.

Domaći su slavili sa 2:1, a pobjedonosni gol je postigao Junior Hoilett, nekadašnji igrač Blackburna i QPR-a, u 77. minuti susreta.

Nakon jednog izblokiranog pokušaja fudbalera Cardiffa lopta je došla do Hoiletta koji je "raspalio" iz prve i postigao fantastičan pogodak.

Nije potrebno govoriti kakvo je oduševljenje nastalo na tribinama stadiona Cardiffa nakon gola 28-godišnjeg Kanađanina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi