Golčina Ronalda, Juventus stepenicu bliže Scudettu

Stara dama ne posustaje

Golčina Ronalda, Juventus stepenicu bliže Scudettu

E. Škorić

Juventus je u Đenovi večeras slavio s 3:1 i primakao se tituli.

Juventus reda pobjede po nastavku sezone, a nakon trijumfa nad Genovom, ovaj tim je došao korak bliže Scudettu i sada ima četiri boda više od Lazija, mada ostaje još devet utakmica i jednima i drugima do kraja.

Nakon što su mreže mirovale večeras u prvih 45 minuta, u nastavku rapsodija golova, a od toga tri su postigli gostujući nogometaši, koji su i imali ulogu velikog favorita.

Dybala je u 50. minuti nastavio seriju golova u Italiji, a samo sedam minuta kasnije na asistenciju Pjanića Cristiano Ronaldo zabija eurogol.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sve je riješio Douglas Costa golom u 73. minuti, da bi Genoa tek u 76. preko Pinamontija stigla do utješnog pogotoka i konačnih 3:1. 

Inače, bh. reprezentativac Miralem Pjanić, koji je još jučer potisao za Barcelonu, odigrao je 74 minute za Staru damu i pritom upisao jendu asistenciju, kod eurogola Ronalda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gallardo.la
Kakav je Pjanic bio ako je ko gledao?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi