Golferka ušla u lift i ostala u šoku kada je tu vidjela Messija, Neymara, Mbappea...

Dan koji će zauvijek pamtiti

Golferka ušla u lift i ostala u šoku kada je tu vidjela Messija, Neymara, Mbappea...

E. Čaušević

Mlada ruska golferka Marta Silchenko našla se u centru pažnje nakon objave na svom Instagram profilu.

Silchenko je jedna od najtalentovanijih golferki od koje se mnogo očekuje u budućnosti, te se u potpunosti posvetila ovom sportu.

Ona ovih dana boravi u Parizu gdje trenira za naredni turnir, a jučer prilikom odlaska u teretanu desila joj se situacija koju neće zaboraviti sigurno dok je živa.

Naime, Marta je ostala u šoku kada je ušla u lift koji je bio prepun zvijezda PSG-a koji su boravili u istom hotelu pred derbi protiv Marseillea. Igrači PSG-a krenuli su na utakmicu kada je ona ušla u lift i ostala je bez teksta.

Naravno, nije mogla izdržati i izvadila je mobitel kako bi zabilježila ovaj trenutak, a njena objava na Instagramu je postala hit.

U liftu su bili, između ostalih, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar, Sergio Ramos, Achraf Hakimi, Marquinhos...

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Marta na Instagramu ima nešto više od 7.000 pratitelja, a koliko je popularna njena objava najbolje pokazuje činjenica da je dobila skoro 65.000 lajkova.

Top Komentari

Klicko
Sve samo zvijezde i među njima anonimus Mbappe
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi