Papu Gomez objasnio zašto je Iličić imao psihičkih problema: "Pao je u depresiju..."

Vratio se u ekipu Atalante

Papu Gomez objasnio zašto je Iličić imao psihičkih problema: "Pao je u depresiju..."

E. Čaušević

Slovenski fudbaler Josip Iličić propustio je kraj prošle sezone jer nije bio spreman da igra zbog privatnih problema.

Mediji su nagađali šta se dešava s Iličićem koji je prošle sezone bio daleko najbolji igrač Atalante. On nije igrao u završnici Lige prvaka, te je propustio i finiš sezone u Seriji A.

Italijanski mediji objavili su da Iličić ima privatnih problema i da ga je uzdrmalo sve što se dešavalo oko pandemije koronavirusa. Navodno, zbog svega je čak razmišljao o završetku svoje igračke karijere.

Međutim, Slovenac se uspio oporaviti i nedavno se vratio na teren. Nakon svega Papu Gomez je progovorio o svemu što se dešavalo i otkrio je šta je bio Iličićev najveći problem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Jedina istina je da je Iličić imao koronavirus i pao je u depresiju. Imate te trenutke kada mislite da će vam glava eksplodirati i on je prošao kroz sve to. No, najvažnije je da se oporavio i sada je sve u najboljem redu", rekao je Gomez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi