Borba sa samim sobom: Zanosna plavuša izbacila grudi i pozvala Higuaina na intervju, a onda...

Zaboravljeni argentinski napadač

Borba sa samim sobom: Zanosna plavuša izbacila grudi i pozvala Higuaina na intervju, a onda...

Admin Čaušević

Rijetki su fudbaleri koji se mogu pohvaliti činjenicom da su postigli dva gola u utakmici koja je trajala dva dana.

Gonzalo Higuain je bio dvostruki strijelac u utakmici između Inter Miamija i Columbus Crewsa koja je počela u utorak navečer, a završila je u srijedu iza ponoći jer je bila prekidana više puta zbog lošeg vremena.

Utakmica je bila prekinuta na dva i pol sata, a po povratku na teren Higuian je zabio gol te Inter Miamiju donio vrijednu pobjedu u borbi za play-off.

Argentinski napadač je tako stigao do cifre od 12 golova ove sezone, dok je njegova ekipa osvojila 39 bodova te za sedmim mjestom koje vodi u play-off kasni dva boda.

Bivši napadač Juventusa i Real Madrida je očekivano proglašen za igrača utakmice, nakon čega je imao interesantan intervju.

Oglasi

Higuaina je intervjuisala Kaylyn Kyle koja je izbacila grudi, a intervju nije bio lagan kako za Kanađanku tako i za Argentinca.

Iskusni golgeter se borio sa samim sobom da ne pogleda u grudi, dok je Kyle imala poteškoća sa izgovaranjem riječi na španskom jeziku.

I dok je Kyle morala koristi i mobitel, Gonzalo je bio jako ljubazan kazavši kako je pobjeda bila i više nego važna za njegov tim.

Ona je poslije utakmice i objavila intervju na društvenim mrežema uz zahvalnicu Higuainu što se pretvarao da razumije o čemu je pričala ova bivša fudbalerka.

Ova 33-godišnjakinja je dugo vremena igrala profesionalni fudbal, bila i je reprezentativka Kanade uz osvojene dvije medalje na Olimpijskim igrama. Od 2020. godine radi kao novinarka za Inter Miami.

Oglasi