Higuain za poluvrijeme zabio hat-trick, ali svi pričaju o spektakularnom golu iz slobodnjaka

Nevjerovatna utakmica Intera i Cincinnatija

Higuain za poluvrijeme zabio hat-trick, ali svi pričaju o spektakularnom golu iz slobodnjaka

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera iz Miamija odigrali su sinoć nevjerovatan meč progiv Cincinnatija koji je završen rezultatom 4:4.

Inter i Cincinnati su odigrali ljepoticu ovog kola u kojoj smo vidjeli čak četiri gola, a briljirao je argentinski napadač Gonzalo Higuain koji je uspio postići hat-trick u prvom poluvremenu.

Higuain je maestralno odigrao prvo poluvrijeme i konačno je pokazao Amerikancima o kakvom fudbaleru se radi.

Najbolji trenutak meča desio se u 23. minuti kada je Higuain postigao spektakularan pogodak iz slobodnog udarca za 1:0 čime je bacio u trans fudbalsku javnost.

Higuain je zabio još dva gola u prvom dijelu, a u Cincinnatiju dva gola je dao Brenner za 3:2 koliko je bilo u prvom poluvremenu.

U nastavku meča gosti dolaze do nevjerovatnog preokreta golovima Vazqueza, ali je Inter u sedmoj minuti sudijske nadoknade preko McVeyja uspio da poravna na 4:4.

Treba istaći da je bivši bh. reprezentativac Haris Medunjanin u igru ušao u 65. minuti u ekipi Cincinnatija.

Top Komentari

Klicko
Tako je higuaine tigre,pokaži im ko je babo sokera
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi