Goran Zakarić nije htio porediti Premijer i Superligu
Bosanskohercegovački reprezentativac dres Željezničara je u ljeto prošle godine zamijenio onim Partizanovim

Pruža dobre partije u Partizanu

Goran Zakarić nije htio porediti Premijer i Superligu

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i fudbaler Partizana, Goran Zakarić, govorio je za srbijanske medije o aktuelnoj sezoni.

Početkom ove sezone Zakarić je dres Željezničara zamijenio onim Partizanovim, a 2018. godinu kako sam kaže, pamtit će po dobrim stvarima.

"Mogu 2018. opisati kao dobru. Dobio sam drugu kćerkicu, a i napravio sam transfer u klub u koji sam silno želio da dođem. Istina, rezultati nisu kakvi smo očekivali ali nadam se da će bolje biti u nastavku sezone", za Espreso.rs je istakao Zakarić, koji nije htio porediti kvalitet Premijer liger i Superlige.

"Ne bih govorio o kvalitetu liga jer jednostavno prvo što se treba uraditi jeste poboljšati uslove, odnosno učiniti sve da tereni budu bolji kako bi i lige bile zanimljivije", istakao je nekadašnji fudbaler Željezničara.

Fudbaler Partizana govorio je i o saradnji sa selektorom našeg nacionalnog tima Robertom Prosinečkim.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Veliko mi je zadovoljstvo što me trenira Prosinečki i što sam dio reprezentacije od njegovog dolaska na klupu. Javio sam mu se nakon što je podvrgnut operativnom zahvatu i poželio sam mu brz oporavak", rekao je Zakarić.

Podsjetimo, Zakarić je u Partizan stigao u avgustu prošle godine, a prethodno je nastupao za Željezničar, Slaven Belupo, Zrinjski, Široki Brijeg i Lokomotivu iz Zagreba. Za Partizan je odigrao 16 utakmica i pritom je postigao dva pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi