Goran Zakarić putuje u Dansku

Prijavljen za meč protiv Nordsjaellanda

Goran Zakarić putuje u Dansku

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Zakarić uspješno je realizovao transfer u Partizan, čime je okončao višesedmičnu sapunicu.

Krajem prošle sedmice, Partizan je zvanično predstavio Zakarića koji je odabrao broj 77, a prošlosezonski najbolji fudbaler Premijer lige se odmah pridružio treninzima svog novog kluba i počeo boriti za dokazivanje novom treneru Zoranu Mirkoviću.

Partizan već u četvrtak očekuje težak evropski ispit u 3. pretkolu Evropske lige. Crno-bijeli igraju protiv danskog Nordsjaellanda, a jedan od fudbalera koji će konkurisati za prvi meč je i Zakarić.

Administrativci kluba iz Humske dodali su Zakarićevo ime na sposak igrača za 3. pretkolo, a za očekivati je da bh. fudbaler protiv Danaca upiše i prve službene minute u dresu Partizana.

Partizan je za vikend igrao protiv Mladosti iz Lučana, a taj meč je Goran Zakarić posmatrao iz lože stadiona u Humskoj.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Podsjetimo, Zakarić je nakon suspenzije u Želji posljednjih mjesec dana individualno trenirao čekajući transfer u Partizan, pa nema sumnje da se zaželio pravog fudbala i novih izazova.

Meč Nordsjaellanda i Partizana igra se u četvrtak s početkom u 19:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti