Goražde na nogama, da li će pasti FK Velež: "Rođeni su ranjivi!"
FOTO: Facebook FK Goražde

Očekuje se kvaitetna nogometna predstava

Goražde na nogama, da li će pasti FK Velež: "Rođeni su ranjivi!"

Samir Mlaćo

Zanimljivo će u danima vikenda biti na susretima 17. kola Prve lige FBiH. Lider FK Velež će u goste Goraždu. 

Goražde je neslavno otvorilo drugi dio sezone (poraz od Igmana 0:2), ali vjeruju da će u ovom kolu ipak obradovati svoje navijače.

Svjesni da i Velež imao pravo na loš dan, te se nadaju da će se to desiti baš sutra.

Optimista pred ovaj meč bio je Dženis Huseinspahić koji je govorio za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nakon nesretnog poraza protiv Igmana gdje ruku na srce nismo ni pokazali igru kako smo imali u prvom dijelu, sada nam u Goražde dolazi FK Velež. Plasman na tabeli govori da se radi o najboljoj ekipi u ligi, ali mi smo kompletni, vraćaju nam se tri suspendovana nogometaša koja nam mnogo znače u našoj igri i daćemo više od maksimuma da pokažemo da je poraz od Igmana bio samo nesretan dan. Velež dobro poznajemo i znamo šta nas čeka. Moramo biti maksimalno skoncentrisani svih 90 minuta i nadam se da možemo pokazati da su Rođeni ranjivi, te da dođemo da pozitivnog rezultata. Svakako bi nam mnogo značila i podrška naših navijača", kazao je Huseinspahić za SportSport.ba.

U Goraždu vlada euforija pred ova meč, te se očekuju dobro ispunjene tribine. Meč počinje od 15 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
POZDRAV SPORTSKIM PRIJATELJIMA IZ GORAZDA,SVE NAJBOLJE OD 3 KOLA DRUGOG DJELA SAMPIONATA,ALI SUTRA MI UZIMAMO BODOVE.SAMO TO DOLAZI U OBZIR.
5 0
Gari Garinča
Čuj pale se na Velež a Igman ih otresao ko star sepet. Mora da je Olimpik premirao Goražde a usput i sudije.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti